Du er her: AU » Videnudveksling » Aarhus BSS Executive » HD

HD – Mod til mere

Sæt skub i karrieren og tag en HD-uddannelse ved Aarhus BSS.

Du kan læse HD i Aarhus eller i Herning: 

OM HD-UDDANNELSEN

HD er en anerkendt videregående diplomuddannelse på bachelorniveau, som giver dig mulighed for at specialisere dig inden for det erhvervsøkonomiske fagområde ved siden af dit job.

HD består af en 1. del og en 2. del, som i alt varer 4 år på deltid. Undervisningen foregår om aftenen kl. ca. 17.15-21.00 og i enkelte tilfælde om lørdagen.

Kombinationen af uddannelse og arbejde giver dig en solid baggrund for dit videre karriereforløb. Erhvervsfolk med en HD-uddannelse har f.eks. jobs som salgs- og marketingchef, finansierings- og investeringsrådgiver, økonomimedarbejder, controller, erhvervsrådgiver, revisor, logistikchef, HR-medarbejder og projektleder.

HD-uddannelsen har i Danmark en lang historie som en anerkendt uddannelse for ledende medarbejdere i private og offentlige virksomheder.


Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 24.11.2015

Akkrediteringer

Hvad er Aarhus BSS?

Aarhus BSS er en bred business school og et af fire fakulteter ved Aarhus Universitet.

Med ca. 14.000 dagsstuderende og flere tusinde deltidsstuderende, knapt 225 ph.d.-studerende og godt 500 videnskabelige medarbejdere er Aarhus BSS en af Europas største business schools og Danmarks største universitære enhed inden for business og samfundsvidenskab med en stor faglig bredde.

Her finder du Aarhus BSS

Vis detaljeret kort