Du er her: AU » Videnudveksling » AU Executive » HD

HD – Mod til mere

Du kan nu søge om optagelse til HD1.del og HD. 2 del. Der er ansøgningsfrist 1. december 2014. 

HD er en anerkendt videregående diplomuddannelse på bachelorniveau, som giver dig mulighed for at specialisere dig inden for det erhvervsøkonomiske fagområde ved siden af dit job.

HD består af en 1. del og en 2. del, som i alt varer 4 år på deltid. Undervisningen foregår om aftenen kl. ca. 17.15-21.00 og i enkelte tilfælde om lørdagen.

Kombinationen af uddannelse og arbejde giver dig en solid baggrund for dit videre karriereforløb. Erhvervsfolk med en HD-uddannelse har f.eks. jobs som salgs- og marketingchef, finansierings- og investeringsrådgiver, økonomimedarbejder, controller, erhvervsrådgiver, revisor, logistikchef, HR-medarbejder og projektleder.

HD-uddannelsen har i Danmark en lang historie som en anerkendt uddannelse for ledende medarbejdere i private og offentlige virksomheder.

HD i Herning

Du kan også læse HD ved AU Herning.

Læs mere

Salgsdirektør Michael Skousgaard fra PFA overrækker prisen til de to forfattere af vinder-afhandlingen Kenneth Vraa, salgs- og marketingchef hos Phønix Tag Materialer, og Martin Elkjær, Senior Project Manager hos Grundfos.

PFA uddeler pris til HD-dimittender på Aarhus Universitet, BSS

04.07.2014Som noget nyt overrakte PFA Pension en pris på 10.000 kr. til bedste HD-afhandling ved dette års dimission. HD-studerende på School of Business and Social Sciences vil også fremover få mulighed for at vinde prisen.

ALUMNI OF THE YEAR: I WOULDN’T BE HERE WITHOUT AARHUS UNIVERSIT

21.11.2013Henrik Østenkjær Lind is a pioneer and an entrepreneur when it comes to trading electricity. Today, the 38-year-old banker, who switched his business and became a billionaire, was awarded Alumni of the Year honors at the BSS Reunion Day.


HD 1. DEL

Uddannelsen giver dig et solidt samfundsvidenskabeligt og erhvervsøkonomisk grundlag for at kunne arbejde med forskellige typer af problemstillinger i praksis. HD 1. del er en toårig grunduddannelse, som giver en grundlæggende indføring i centrale områder inden for erhvervs- og samfundsøkonomien. 


Første del af den samlede HD-uddannelse giver titlen: Graduate Certificate in Business Administration.

HD 1. del er indgangsforløbet til HD 2. del, som er specialiseringsdelen.

Læs videre

HD 2. DEL

På HD 2. del går deltagerne i dybden med et bestemt erhvervsøkonomisk fagområde. HD 2. del giver titlen Graduate Diploma in Business Administration.


Deltagerne vælger mellem fem HD 2.dels specialiseringer:

Læs videre

Kontakt:

Vi har telefontid:

mandag, tirsdag og torsdag

kl. 10-14

Tlf.: 87 15 30 08

Mail: hdvejledning.bss@au.dk 

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 24.11.2014

Akkrediteringer

Hvad er School of Business and Social Sciences?

School of Business and Social Sciences er en bred business school og et af fire hovedområder ved Aarhus Universitet.

Med ca. 14.000 dagsstuderende og flere tusinde deltidsstuderende, knapt 225 ph.d.-studerende og godt 500 videnskabelige medarbejdere er School of Business and Social Sciences en af Europas største business schools og Danmarks største universitære enhed inden for business og samfundsvidenskab med en stor faglig bredde.

Her finder du School of Business and Social Sciences

Vis detaljeret kort

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk